Ücretsiz servis kaldırılacak, 150 bin TL ödül verilecek!

B

Bayburt Haber Ajansı

Guest
E-ticaret ekosisteminin dev firmalarının sponsorluğunda yürütülen ve bölgesel kalkınmayı hedefleyen organizasyon, 17 Temmuz 2026 Cuma günü Erzurum’da gerçekleştirilecek. E-Ticaret Uyum Endeksi analizleri doğrultusunda seçilen Kars ve Ardahan ile birlikte Bayburt ili de bu stratejik eğitim programının merkezinde yer alacak. Proje sayesinde esnafın dijital dönüşüm süreçlerinin hızlandırılması, özellikle kadın ve genç girişimcilerin e-ticaret dünyasına güçlü bir şekilde kazandırılması amaçlanıyor.

Başarılı girişimcilere toplam 150 bin tl nakit ödül dağıtılacak

Erzurum Ticaret ve Sanayi Odası’nda saat 10.00 ile 17.00 arasında düzenlenecek olan eğitimler, katılımcılara sadece bilgi değil, aynı zamanda ciddi bir finansal destek kapısı da aralayacak. Gün boyu sürecek yoğun programın ardından yapılacak olan sınav ve değerlendirmelerde dereceye giren girişimciler nakit parayla ödüllendirilecek. Bu kapsamda jüri değerlendirmesi sonucu birinci sırayı alan girişimciye 50.000 TL, ikinciye 40.000 TL, üçüncüye 30.000 TL, dördüncüye 20.000 TL ve beşinciye ise 10.000 TL olmak üzere toplamda 150.000 TL nakit ödül takdim edilecek.

Bayburt ticaret odası önünden ücretsiz servis kaldırılacak

Eğitim programına katılım tamamen ücretsiz olup, organizasyonun aksamadan ilerlemesi adına katılımcıların en geç saat 09.30'da salondaki yerlerini almaları gerekiyor. Çevre illerden gelecek esnaf ve sanatkarlar için de her türlü konfor düşünülmüş durumda. Bayburt’tan eğitimlere katılacak olan vatandaşlar için 17 Temmuz sabahı saat tam 07.00’de Bayburt Ticaret ve Sanayi Odası Hizmet Binası önünden ücretsiz gidiş-dönüş servisleri hareket edecek. Aynı şekilde Ardahan'dan saat 05.00'te, Kars'tan ise saat 06.30'da ticaret odalarının önünden ücretsiz ulaşım imkanı sağlanacak. Eğitime katılarak işini dijital dünyaya taşımak isteyen tüm vatandaşların "eticaretturkiye.com" adresi üzerinden resmi kayıtlarını oluşturmaları gerekiyor.

Dev pazaryerlerinden eşsiz teşvik ve reklam destekleri

Girişimcileri dijital pazarlarda bir adım öne geçirmek amacıyla Türkiye'nin Trendyol, Hepsiburada, n11, Pazarama, PttAVM, Ideasoft, Ticimax ve Ultegra gibi dev e-ticaret ve teknoloji platformları da projeye tam destek veriyor. Eğitimi başarıyla tamamlayan satıcılar için özel komisyon indirimleri, lojistik kolaylıkları, altyapı destekleri ve hazır reklam bütçelerini barındıran çok avantajlı paketler hazırlandı. Ayrıca ekosistemde kadın girişimci sayısını artırmak adına pozitif ayrımcılık içeren özel muafiyetler ve hibe destekleri de yine bu program kapsamında girişimcilere sunulacak.

Okumaya devam et...

Geri