Ağıralioğlu’nun Bayburt kurmayı belli oldu! İşte Anahtar Parti'nin yeni il başkanı

• Konbuyu başlatan Bayburt Haber Ajansı
  • Başlangıç tarihi
B

Bayburt Haber Ajansı

Guest
Anahtar Parti Genel Merkezi’nden yapılan açıklamada, atama kararının hem Bayburt hem de tüm Türkiye için hayırlı ve uğurlu olması temennisinde bulunuldu.

Genel Merkez tarafından yapılan değerlendirmeler ve istişareler sonucunda Bayburt İl Başkanlığı yetki belgesini alan Nurullah Şentürk, yaptığı ilk açıklamada, Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun Türk siyasetine kazandırdığı yeni vizyonu Bayburt’tan dalga dalga tüm ülkeye yayacaklarını vurguladı.

Genel Başkan Yavuz Ağıralioğlu’nun liderliğinde, kırgınlıkların, kutuplaşmaların ve liyakatsizliğin kıskacında sıkışmış olan Türk siyasetine yepyeni, temiz ve ahlaklı bir sayfa açmak için yola çıktıklarını belirten İl Başkanı Şentürk, “Milletimiz artık kuru kavgalardan, sığ tartışmalardan yorulmuştur. Biz, bu memleketin evlatlarının hakkını, hukukunu ve geleceğini korumak için buradayız. Siyaseti bir zenginleşme veya tahakküm aracı olarak değil, millete kayıtsız şartsız hizmet etme vazifesi olarak görüyoruz.

Bayburt, tarih boyunca millî ve manevi değerlerin sarsılmaz kalesi olmuştur. Bu kadim şehrin insanları her zaman devletinin, vatanının yanında dimdik durmuştur. Ancak bugün Bayburt’un ve Bayburtlunun hak ettiği yatırımlara, hak ettiği kalkınmaya ve en önemlisi liyakatli bir yönetim anlayışına ihtiyacı vardır.” dedi.

Kimseyle kavga etmek gibi bir niyetleri olmadığının da altını çizen Şentürk, “Biz üretmeye, adaleti tesis etmeye, dertlere derman olmaya ve milletimizin önündeki tüm kilitli kapıları ahlaklı siyaset anlayışımızla açmaya geldik. ‘Liyakat yoksa adalet yoktur; adalet yoksa devlet yoktur’ düsturuyla hareket ederek, Bayburt’ta çalınmadık kapı, sıkılmadık el bırakmayacağız. İnşallah bu atama memleketimiz, milletimiz ve kadim şehrimiz Bayburt için hayırlara vesile olur. Biz hazırız, kadrolarımızla sahadayız.” ifadelerini kullandı.

Okumaya devam et...

Geri