Aydıntepe’de karne coşkusu: Kaymakam Bayram özel öğrencilere atlas hediye etti

• Konbuyu başlatan Bayburt Haber Ajansı
  • Başlangıç tarihi
B

Bayburt Haber Ajansı

Guest
Şehit Oktay Altuntaş İlkokulu’nda düzenlenen karne dağıtım törenine katılan Aydıntepe Kaymakamı Ertuğrul Bayram, öğrencilerin heyecanına ve karne sevincine ortak oldu. Sınıfları tek tek gezerek öğrencilerin karne heyecanını paylaşan Kaymakam Bayram, çocuklarla yakından ilgilenerek gelecek hedefleri hakkında sohbet etti ve başarılı bir dönemi geride bırakan minikleri tebrik etti.

Okulda özel eğitim gören özel öğrencilerin sınıfına da konuk olan ve çocuklarla yakından ilgilenen Kaymakam Bayram, keyifli bir sohbetin ardından miniklere coğrafya ve tarih atlası hediye etti. Aldıkları anlamlı hediyeler karşısında büyük bir mutluluk yaşayan özel öğrencilerin mutluluğu gözlerinden okundu.

Eğitim camiasına ve velilere huzurlu tatil dileği

Törenin sonunda, çocukların gelişiminde ve ülkenin yarınlarında en büyük pay sahibi olan fedakar öğretmenlere ve evlatlarını büyük bir özveriyle destekleyen velilere teşekkürlerini ileten Aydıntepe Kaymakamı Ertuğrul Bayram, tüm öğrencilere, öğretmenlere ve velilere sağlıklı, mutlu ve huzurlu bir yaz tatili dönemi diledi.

Okumaya devam et...

Geri