B
Bayburt Haber Ajansı
Guest
İl Müdürlüğü bünyesinde hazırlanan Yıllık Eğitim Planı kapsamında, kurum çalışanlarının farkındalığını artırmaya yönelik gerçekleştirilen eğitim programında, hizmet sunumu esnasında ve sosyal hayatta büyük önem taşıyan "Kişisel Mahremiyet" konusu masaya yatırıldı. Kurum personeline yönelik düzenlenen seminere konuşmacı olarak katılan Araştırma Görevlisi İbrahim Erdoğan Yayla, kişisel verilerin korunması, mahremiyet hakkı ve bu hakların korunmasında dikkat edilmesi gereken yasal ve etik kurallar hakkında detaylı bir sunum yaptı.
Özellikle hassas gruplara hizmet veren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelinin, vatandaşlarla olan iletişiminde mahremiyet ilkelerine üst düzeyde sadık kalmasının önemine değinilen eğitim, interaktif bir şekilde tamamlandı. Kurum yetkilileri, personelin bilgi birikimini tazeleyen ve hizmet kalitesini doğrudan etkileyen bu tür bilgilendirme ve farkındalık eğitimlerinin planlama dahilinde periyodik olarak sürdürüleceğini ifade etti.
Okumaya devam et...
Özellikle hassas gruplara hizmet veren Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü personelinin, vatandaşlarla olan iletişiminde mahremiyet ilkelerine üst düzeyde sadık kalmasının önemine değinilen eğitim, interaktif bir şekilde tamamlandı. Kurum yetkilileri, personelin bilgi birikimini tazeleyen ve hizmet kalitesini doğrudan etkileyen bu tür bilgilendirme ve farkındalık eğitimlerinin planlama dahilinde periyodik olarak sürdürüleceğini ifade etti.
Okumaya devam et...