Bayburt’ta sağlıklı hayat akademisi

• Konbuyu başlatan Bayburt Haber Ajansı
  • Başlangıç tarihi
B

Bayburt Haber Ajansı

Guest
Hacı Ekrem-Naile Seyhan Camii Kur'an Kursu’nda gerçekleştirilen kapsamlı eğitim programında, kursiyerlerin hem fiziksel hem de ruhsal sağlıklarına yönelik hayati bilgiler paylaşıldı. Alanında uzman doktorlar, psikologlar, diyetisyenler ve diş hekimlerinden oluşan profesyonel bir kadro tarafından verilen eğitimler, katılımcılar tarafından büyük bir ilgi ve memnuniyetle karşılandı.

Eğitim süresince uzmanlar; doğru beslenme alışkanlıklarından ağız ve diş sağlığının önemine, ruhsal dayanıklılıktan genel sağlık kontrollerine kadar geniş bir yelpazede sunumlar gerçekleştirdiler. Günlük yaşamda uygulanabilecek pratik sağlık bilgilerinin aktarıldığı programda, kursiyerlerin merak ettiği sorular uzman kadro tarafından yanıtlanarak doğru bilinen yanlışların önüne geçildi. Toplumun her kesimine ulaşmayı hedefleyen bu tür faaliyetlerin, sağlıklı bir yaşam kültürü oluşturma noktasında stratejik bir öneme sahip olduğu vurgulandı.

Programın son bölümünde ise, eğitimlerini başarıyla tamamlayan kursiyerlere katılım belgeleri takdim edildi.

Okumaya devam et...

Geri