'Güçlü Aileler, Güvenli Yarınlar' eğitimleri başlıyor

• Konbuyu başlatan Bayburt Haber Ajansı
  • Başlangıç tarihi
B

Bayburt Haber Ajansı

Guest
'Güçlü Aileler, Güvenli Yarınlar' sloganıyla başlatılan Modüler Aile Eğitim Programı, ailelere çocuk yetiştirmeden dijital dünya yönetimine kadar geniş bir yelpazede rehberlik etmeyi hedefliyor.

Sekiz farklı modülden oluşan bu özel programda katılımcılar; kendini bilmek, doğum öncesinden ergenliğe gelişim süreçleri ve aile içi iletişim gibi temel konularda derinlemesine bilgi sahibi olacaklar. Eğitim içeriği ayrıca, günümüz dünyasının en önemli meselelerinden biri olan sosyal medya, dijital oyunlar ve bilişim araçlarının kullanımı ile yılmaz çocuklar yetiştirme ve çocuk yetiştirme tutumları gibi kritik başlıkları da kapsıyor. Programın ilerleyen aşamalarında okul hayatı ve çocuk ilişkisi ele alınırken, çocukların geleceğe sağlam adımlar atması için gerekli stratejiler ailelerle paylaşılacak.

Bayburt Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü binasında gerçekleştirilecek olan eğitimler, tamamen ücretsiz olarak vatandaşların hizmetine sunuluyor. Programa katılım sağlayan ebeveynlere, eğitim sonunda edindikleri bilgileri belgeleyen bir "katılım belgesi" takdim edilecek.

Eğitimlere dahil olmak isteyen vatandaşlar, başvurularını Tuzcuzade Mahallesi Vali Nihat Üçyıldız Caddesi üzerinde bulunan Bayburt Sosyal Hizmet Merkezi Müdürlüğü’ne şahsen yapabilecekleri gibi, detaylı bilgi almak için 0458 211 46 01 numaralı telefon hattından yetkililere ulaşabilecekler.

Okumaya devam et...

Geri