İtfaiye ekiplerinden AKSA Doğal Gaz personeline yangın eğitimi!

B

Bayburt Haber Ajansı

Guest
Bayburt genelinde hem kamu güvenliğini en üst seviyeye çıkarmak hem de olası afet ve acil durumlara karşı kurumsal hazırlık düzeyini artırmak amacıyla tatbikatlar gerçekleştiren Bayburt Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü’nün son adresi AKSA Doğal Gaz oldu.

İtfaiye personeli tarafından verilen eğitim kapsamında, özellikle gaz kaçakları ve olası işletme yangınlarında hayat kurtaran ilk müdahale yöntemleri en ince detaylarına kadar ele alındı. Eğitim sürecinde Aksa Doğal Gaz personeline, yangın söndürme ekipmanlarının ve cihazlarının doğru, hızlı ve etkili kullanımı uygulamalı olarak gösterilirken, olası bir afet anında panik dalgasının önüne geçilmesi ve can güvenliğinin korunması adına hayati önem taşıyan acil durum tahliye prosedürleri de senaryolar üzerinden canlandırılarak, personelin bu konudaki bilinci en üst seviyeye çıkarılması hedeflendi.

Olası acil durumlara karşı bilinçli, soğukkanlı ve her an hazırlıklı bireyler ile kurumlar yetiştirmek adına bu tür sektörel eğitim çalışmalarına şehir genelinde aralıksız devam edileceğini vurgulayan Bayburt Belediyesi, "Daha güvenli bir Bayburt için birlikte çalışıyoruz" mesajıyla birlikte iş birliğinden dolayı Aksa Doğal Gaz ailesine teşekkür etti.

Okumaya devam et...

Geri