B
Bayburt Haber Ajansı
Guest
Toplam 14 kurum takımının şampiyonluk mücadelesi vereceği dev organizasyonda gruplar ve eşleşmeler belli oldu. Bayburt'taki futbolseverleri ve kamu çalışanlarını sahada buluşturacak olan turnuva, Bayburt 1 Nolu Sentetik Çim Saha’nın ev sahipliğinde gerçekleştirilecek. 7'şerli iki grup halinde düzenlenen turnuvada takımlar, ilk etapta gruplarından çıkabilmek için yeşil sahada ter dökecek.
Grup maçlarının ardından finaller başlayacak
Lig usulüne göre oynanacak grup müsabakalarının tamamlanmasının ardından, gruplarında başarılı olan ve puan tablosunun üst sıralarında yer alan takımlar bir üst tura yükselerek final aşamasına katılmaya hak kazanacak. Eleme usulüyle oynanacak zorlu finallerin ardından Bayburt'un bu yılki şampiyon kurum takımı ilan edilecek.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kura çekimi sonuçlarına göre A ve B gruplarında mücadele edecek takımların listesi şu şekilde:
A GRUBU
ARAS EDAŞ-PTT
DSİ 225. ŞUBE MÜD.
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ A
ESNAF VE SANATKARLAR ODASI
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
MİLLİ EĞİTİM 21 ŞUBAT
BAYBURT BELEDİYESİ B
B GRUBU
BAYBURT DEVLET HASTANESİ
MİLLİ EĞİTİM MAARİF GÜCÜ
BAYBURT BELEDİYESİ A
GENÇLİK VE SPOR İL MÜD.
CEZA İNFAZ KURUMU
TİCARET VE SAN. ODASI
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ B
Okumaya devam et...
Grup maçlarının ardından finaller başlayacak
Lig usulüne göre oynanacak grup müsabakalarının tamamlanmasının ardından, gruplarında başarılı olan ve puan tablosunun üst sıralarında yer alan takımlar bir üst tura yükselerek final aşamasına katılmaya hak kazanacak. Eleme usulüyle oynanacak zorlu finallerin ardından Bayburt'un bu yılki şampiyon kurum takımı ilan edilecek.
Geçtiğimiz günlerde gerçekleştirilen kura çekimi sonuçlarına göre A ve B gruplarında mücadele edecek takımların listesi şu şekilde:
A GRUBU
ARAS EDAŞ-PTT
DSİ 225. ŞUBE MÜD.
BAYBURT ÜNİVERSİTESİ A
ESNAF VE SANATKARLAR ODASI
İL SAĞLIK MÜDÜRLÜĞÜ
MİLLİ EĞİTİM 21 ŞUBAT
BAYBURT BELEDİYESİ B
B GRUBU
BAYBURT DEVLET HASTANESİ
MİLLİ EĞİTİM MAARİF GÜCÜ
BAYBURT BELEDİYESİ A